Werken bij

Pecocar Holland B.V. is een modern en dynamisch bedrijf, waar meer dan 80 medewerkers met veel enthousiasme werken. Ons bedrijf is gevestigd in Albergen en produceert sandwichpanelen op maat voor de Europese carrosserie- en busmarkt, maar ook voor de bouwsector en de recreatieve markt.

Waarom werken bij Pecocar Holland B.V. ?

Als Pecocar-medewerker werk je in een team dat oplossingen bedenkt,  samenwerkt en een prachtig product produceert,  en dit alles in een internationaal bedrijf met Twentse nuchterheid. De producten die u maakt dragen bij aan vervoersoplossingen in de breedste zin van het woord. . Bussen, transportvoertuigen en/of andere producten op maat, worden dagelijks ingezet voor het stad- en streekvervoer of transporteren gekoelde of diepgevroren producten die u dagelijks nodig heeft.   Maak deel uit van ons bedrijf en draag bij aan innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke producten die met de meest geavanceerde machines worden gemaakt.

Als u hier bij Pecocar groeit en bloeit, groeien en bloeien wij als bedrijf ook. Uiteraard zijn er volop doorgroeimogelijkheden!

Menu