Pecocar heeft meer dan 40 jaar ervaring met de bouw van sandwichpanelen. Met deze panelen kunnen wij zowel samengestelde producten, zogenaamde halffabrikaten, als eindproducten leveren. Daarnaast houden wij ons al jaren bezig met de productie van polyester vormdelen. Deze vormdelen worden in Nederland ontworpen en ontwikkeld en geproduceerd in Servië. Inmiddels zijn er meer dan 250 verschillende vormdelen in productie. 

Sinds enkele jaren leveren wij uitsluitend aan de tussenmarkt. De eindgebruiker wordt professioneel bediend door onze afnemers. Zowel de eindgebruikers als onze opdrachtgevers waarderen vooral de pro-actieve aanpak, waarin we meedenken over specifieke oplossingen en intensief samenwerken. 

Onze geavanceerde constructieafdeling heeft alles in huis voor het maken van bijzondere constructies. Daarbij gaat het met name om lichtgewicht constructies, halffabrikaten én eindproducten. Doordat we in de eigen constructieafdeling beschikken over een volautomatische 12-assige CNC zaagfreesmachine, kunnen we bijzondere panelen en producten ontwikkelen. Daarbij is een ontwerp in 3D de normaalste zaak van de wereld.

Innovatie is één van onze speerpunten. Met onze noviteiten, die we veelal in samenwerking met klanten ontwikkelen, zijn we een échte trendsetter geworden.